Artsen en apotheken op Curaçao.

Artsen en apotheken op Curaçao.

Als u hier op vakantie bent kan er misschien wel iets misgaan (lees: Gevaren op Curacao), u kan misschien een dokter nodig hebben of medicijnen van een apotheek. Daarom heeft auto-stunter wat informatie voor u op een rijtje gezet.

 

Apotheken op Curacao?

Apotheken noem wij op Curaçao Botika’sBotica-Brion-480x300, een Botika is een apotheek + drogist. Je kan er van alles kopen: medicijnen (pillen, drankjes zalf etc.) , shampoos, snoep, haarproducten, make-up, nagellak, tandenborstel, enz. Er zijn heel veel Botika’s op het eiland, en ze zijn verspreidt over het hele eiland: in de stad, op de Caracasbaaiweg, Mahaai, je komt er altijd wel een tegen.

 

 

Doctor and Young Girl Patient Original Filename: 84437234.jpgNaar de Dokter op Curacao?

Er zijn heel veel huisartsen op Curaçao. Er zijn er een paar speciaal voor vakantiegangers. Die zitten op locaties waar u gemakkelijk kan komen. Bij de balie van uw hotel kan u altijd vragen wat de dichtstbijzijnde huisarts is.

 

 

 

ziekenhuisZiekenhuis op Curacao.

Er is op dit moment 1 ziekenhuis op Curaçao het st. Elizabeth ziekenhuis, gelegen in Otrobanda. Tel:+(5999) 462-4900, Alarmnummer: 910. Ook is er de Taams kliniek op Curaçao een soort “2e” ziekenhuis. Het enige verschil is dat dit een privé kliniek is.