Auto huren Curacao

Auto huren Curacao

U wilt een Auto huren op Curacao?

auto huren curacao

Een auto huren op Curacao, waar moet je op letten?

Bij Just4You autoverhuur Curacao kunt u snel en eenvoudig een auto huren op Curacao. Wij hebben maar één prijs: een all-in prijs en deze is niet duur! Wij hanteren uitstekende huurvoorwaarden en een perfecte service. Voor het huren van uw auto op Curacao is Just4You autoverhuur uw specialist. Tijdens het huren van een auto vinden wij veiligheid en gemak erg belangrijk. Daarom zijn al onze huurovereenkomsten inclusief:

 • Een ongevallen inzittenden verzekering
 • Tips voor het veilig rijden op het eiland.
 • 24/7 wegenwachtservice op Curacao.
 • Een All Risk Verzekering voor uw auto.
 • Gratis vervangend vervoer indien nodig.
 • Auto huren zonder Creditcard? Dat kan bij ons!

Welke extra’s kunt u bij ons reserveren?

U wilt tijdens uw verblijf kunnen genieten en geen gedoe over extra verzekeringen en over afkoop van een eigen risico of wat dan ook. Met ons all-in huurpakket heeft u geen stress, u kunt dan puur genieten van uw vakantie. Uw huurauto kan al klaar staan op het moment dat u net bent aangekomen op uw vakantie adres. Even de sleutels overhandigen en u kunt genieten van u vakantie op curaçao met auto. Wij hebben voor iedere reiziger een passende huurauto beschikbaar van de merken Suzuki, Renault, Kia en Hyundai. Al onze auto’s zijn veilig en uitgerust met:

 • Handgeschakeld of automaat?
 • Onze auto’s hebben standaard Airco!
 • Alarm
 • Stuurbekrachtiging
 • 5-deurs
 • Radio/CD speler
 • Nieuwe auto’s

Voor meer advies of informatie over het huren van een auto op Curacao, contact ons gerust. U bereikt ons op het Nederlandse nummer 078-3020034 tussen 14:00 uur en 22:00 uur (Nederlandse tijd). We staan u graag te woord om uw vragen te beantwoorden over de autoverhuur Curacao bij Just4You car Rental. Ook zijn we bereikbaar op +5999 662 8672 of +5999 661 2997.

Meer informatie over het huren van een auto op Curacao?

 

______________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Het begin van Just4You autoverhuur op Curacao

Just4you autoverhuur heeft zich in een korte tijd sterk ontwikkeld op Curacao tot een gerenommeerd bedrijf. Door het samengaan van Jade auto huren en Columbus car rental is Just4You ontstaan. Wij kunnen u door deze samenwerking nog beter van dienst zijn. Wij kunnen u iets extra’s bieden met een ruim aanbod aan nieuwe huurauto’s, u bent verzekerd van een jonge en verzekerde auto en hoeft alleen nog maar te genieten! Wij zijn gevestigd aan de Kaminda Salinja 137 in Willemstad op Curacao. Bellen mag ook: Tel: 078 30 20 034, (+5999) 6628672 of (+5999) 6612997

Een auto huren zonder creditcard? 

U weet dat wij niet van gedoe houden en wij gaan ervan uit dat u dat ook niet heeft. U wilt gewoon heerlijk op vakantie op Curacao met auto. Daarom kunt u bij ons een auto huren zonder creditcard. U kunt lekker uw creditcard thuis laten of hoeft deze niet aan te vragen. Wij vragen alleen een borgsom van Nafl. 750,- of USD 430,- of Euro 400,-. Hoe lang u de auto wilt huren is aan u. Voor een korte of lange termijn, Just4You biedt altijd een goede, goedkope auto aan. Heerlijk op vakantie op Curacao met auto.

Rijden op Curacao en uw veiligheid? 

Gegarandeerd een veilige auto bij Just4You car rental. Op Curacao zijn de wegen in slechte staat. Diepe en brede kuilen zijn overal waar u rijdt. Voorzichtig rijden is daarom extra belangrijk! Van onverwachte verrassingen heeft u bij ons geen last. U hoeft zich niet ongerust te maken dat u langs de weg stil komt te staan. Onze auto’s worden maandelijks gecheckt en zijn allemaal in goede staat. Om ‘s avonds kennis te maken met het verkeer is onverstandig, daarom leveren wij bij voorkeur ‘s avonds geen auto’s meer af.

Aangesloten bij 24/7 wegenwacht Curacao

Mocht u onverhoopt toch stil komen te staan langs de weg, dan heeft u als zekerheid dat uw auto is uitgerust met een gratis wegenwacht service. Alle auto’s van Just4You zijn aangesloten bij 24/7 wegenwacht. Deze 24/7 wegenwacht is vergelijkbaar met de ANWB in Nederland. Elk moment van de dag kunt u contact met ze opnemen. Voordat u het weet zit u weer op de weg om optimaal te kunnen genieten van uw vakantie!

Auto huren Curacao studenten?

Waar moet je nou eigenlijk op gaan letten als je stage komt lopen op ons eiland en een auto wilt gaan huren? Wij hebben alle tips voor stagiaires hier op een rijtje gezet!

Auto huren Curacao vliegveld?

Wij zitten niet op Hato maar kunnen uiteraard wel tips geven met betrekking tot het vervoer van en naar het vliegveld. Een normaal taxibusje ksot circao NAF 60,- en het maak niet uit voor hoeveel personen! Delen scheelt dus aanzienlijk wanneer u met de taxi wilt gaan.

Auto huren Curacao tips

Wij hebben op een speciale pagina al onze tips op een rijtje gezet en delen deze ook regelmatig op Social media. Als u zelf tips of vragen heeft stuur ons dan gerust een email of bel ons en wij nemen het meteen door.

Jeep huren Curacao

Een Jeep of een ander type auto huren? Bij ons kiest u uit verschillende types auto’s waaronder een grotere Kia Sportage…. Dat is toch bijna een jeep 🙂

Auto huren Curacao Jan Thiel

Zit op Jan Thiel Beach? Dan kunnen wij de auto afleveren en ook weer op komen halen als u dat graag wilt. Het tekenen van de contracten doen wij echter wel altijd bij ons op kantoor in Salinja.