Auto huren op Curaçao

Auto huren op Curaçao


U wilt een Auto huren op Curaçao?

Stel, u komt een week op vakantie in Curaçao. Even bijkomen op de parelmoer witte stranden en helder blauwe zee.
Een auto huren op Curaçao is een must. Bij Just4You Car Rental bent u voor het huren van een auto op het goede adres.
Als u een auto huurt op Curaçao krijg je bij Just4You altijd een super deal. Met een huurauto Curaçao ontdekken
is een leuke manier. om het eiland te leren kennen. Voor iedere vakantieganger hebben wij een passende huurauto beschikbaar.
Wij zijn specialist op het gebied van autoverhuur Curaçao. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Al onze huurovereenkomsten zijn daarom inclusief:

  • All risk verzekering; wij bieden een all risk verzekering aan, eigen risico WA-schade Ang. 500,- en bij casco schade Ang. 750,-.
  • 24/7 wegenwacht service; mocht er onverwachts iets gebeuren op de weg in Curaçao heeft u bij Curaçao Auto Stunter de garantie dat u binnen afzienbare tijd wordt geholpen onderweg.
  • Vervangend vervoer; wij zorgen dat u nooit zonder auto komt te zitten.
  • Ongevallen inzittendenverzekering.

Waar moet ik op letten bij het huren van een auto op Curacao?

Een auto huren op Curaçao is nog nooit zo makkelijk geweest. Betrouwbaarheid en duidelijk vinden wij dan ook erg belangrijk. Met een all inclusieve product geen discussies meer bij het ophalen van de auto over extra verzekeringen en afkoop eigen risico’s. Wij hebben een groot aanbod beschikbaar voor het huren van een auto. Voor iedere reiziger hebben wij een passende huurauto beschikbaar van de merken Kia, en Hyundai.Auto rijden op Curacao

 

 

Autorijden op Curaçao, waar moet je aan denken?

De wegen op Curaçao zijn niet in goede staat. Er zitten vaak grote en brede kuilen in de weg. Het is daarom belangrijk dat je hier goed op let. Wij geven u graag advies over het rijgedrag. Zo zorgen we er samen voor dat u niet voor verrassingen komt te staan.

 

Een auto kiezen?