Feesten op Curacao

Feesten op Curacao

Ja, hier op Dushi Curaçao kunnen we ook heel goed feesten! Er zijn iedere maand wel een aantal super party’s die je niet mag missen! En we hebben niet alleen heerlijke beachparty’s en salsa feestjes, nee we hebben ook heel veel concerten en drag races.

Beach party!

Wat zou nu een caribisch eiland zijn zonder beach party’s? We hebben af en toe een Beach festivalletje op cabana beach of op kokomo, maar ook de bekende full moon party op kokomo is awesome! Met je voetjes in zand losgaan op de beats van de dj.

Salsaaaaaa!

Ben je niet zo van het gedreun en heb je liever een avond vol salsa, bachata en merengue oftewel dansen tot je er bij neervalt dan voel je je waarschijnlijk meer thuis bij latin village heerlijk dansen tot de zon weer op komt! Maar het beste salsa/bachata/merengue feest van het jaar is carnaval natuurlijk!

Stoerrrderrrr!

We hebben ook drag races, heel bijzonder om een keer meegemaakt te hebben! Auto’s die met een razende snelheid voorbij scheuren terwijl de muziek door de bassen dreunt, alle muziek stijlen komen voorbij en het is gegarandeerd een top avond!

Meezingen!!!

Maar van alle feest avonden die we op Curaçao hebben zijn de concerten toch wel de leukste! Artiesten uit Nederland (Marco Borsato, Guus Meeuwis, Gerard Joling, Jan Smit, gorden, Jeroen van de boem, miss Montreal, the Opposites, douwe Bob, Nick en Simon etc. etc.) maar ook uit Amerika heel veel zangers en zangeressen. Als u hier op 29 en 30 augustus op Curaçao bent dan moet je naar het North sea jazz dat is het festival van het jaar! Voor artiesten en zangeressen die er voor zorgen dat je een top avond hebt.

Festivals!

Maar het North Sea jazz festival is niet het enige festival buiten de Beach festivals om nee we hebben ook Amnesia waar de vetste en beste dj’s van de wereld dan draaien,  en we hebben Su’legria zelfde verhaal, smash the house nog zo’n super feest waar dj’s voorbij komen als Martin Garrix, Afrojack, Eva Simons, party squad etc. etc.

Je ziet het, Curaçao is behalve een relaxt vakantie eiland ook een geweldig feest eiland!

feesten op curacao