Uw huurauto

Uw huurauto

MET WELKE HUURAUTO GAAT U CURAÇAO VERKENNEN?

 

Huurauto curacao

Onze nieuwe Kia Picanto? 
Korte of lange trips op Curacao zijn geen probleem! De Kia Picanto is fris en veelzijdig. Compact en toch alle ruimte. Heeft u veel spullen te vervoeren of lekker met u vrienden op stap wilt de Kia Picanto weet met u wensen altijd raad!

Vraag een offerte aan!
kleine huurauto

Een mooie Hyundai i10
Zoekt u een niet te grote auto op Curacao? Dan is de i10 uw ideale huurauto. Dit is een automodel van de Zuid-Koreaanse autoconstructeur Hyundai. Sinds 2007 vervangt hij de hyundai Atos. Hyundai stelde in maart 2010 op het autosalon van Parijs een vernieuwde versie van de i10 voor, Enkele maanden later ging deze in productie.

Neem meteen contact met ons op.

 

 

Onze best seller, de Kia soul
Bewonderende blikken dat is waar de Kia Soul op kan rekenen. De Kia Soul heeft een opvallender uiterlijk en een nieuwe motor. De Soul is eigenzinnig, tegendraads maar toch ook net zoals alle Kia’s praktisch. De Kia Soul is een SUV maar geen echte ruimte auto of een terreinwagen. Het is echt een echte design auto!

Vraag een offerte aan!

Bent u met de gehele familie? De Kia Carens
Kia is terug in het MPV segment. Deze Carens rijdt ontwapenend eenvoudig door zijn lage daklijn. Dit model onderscheid zich duidelijk door een luxueuze uitstraling en een gestroomlijnd uiterlijk. De Carens heeft de uitstraling van een gewone personenauto en rijdt ook zo. Kia biedt daarom met de nieuwe, moderne Carens iets speciaals aan!

Vraag een offerte aan!
kiaSportage-1

Kia Sportage
De eerste indruk telt daar is de Kia Sportage het levende bewijs van. Wat er ook gebeurt en waar u ook heen gaat deze adembenemende auto blijft geweldig! 5 sterren krijgt deze auto van de onafhankelijke Europese veiligheidsorganisatie EuroNCAP.

Vraag een offerte aan!

 

Op zoek naar de perfect ride? Kies voor de Kicks! 

Vraag een offerte aan!