Huurauto Tarieven

Huurauto Tarieven

Op zoek naar een betaalbare maar betrouwbare huurauto op Curacao? Wij hanteren een simpel overzicht met 3 categorieën huurauto’s. Wij bieden een all-in huurtarief aan, simpel en vertrouwd.

Klik hier om direct contact met ons op te nemen of een offerte aan te vragen. U kunt natuurlijk ook eerst even oriënteren.

 

 

Vanaf Ang 60,-

Auto huren Curacao categorie 1


Auto’s: Kia Picanto, Hyundai i10

Vanaf Ang 85,-

Auto huren Curacao categorie 2


Auto’s: Hyundai Accent Sedan en de Kia Soul. 

Vanaf Ang 100,-

Auto huren Curacao categorie 3


Auto’s: Kia Carens ( zevenzitter ), Kia Sportage, Nissan Kicks

 

De huurprijzen bij Just4You zijn afhankelijk van:

 • Het seizoen waarin u naar Curacao komt.
 • Het autotype welke u kiest, wij hebben 3 categorieën.
 • Het aantal dagen dat u wilt huren.

Alle prijzen welke wij hier tonen zijn exclusief een sales tax van 9% – Een op maat gesneden offerte maken wij graag voor u voor de langere periodes.

Al onze auto huurprijzen zijn inclusief:

 • 24/7 wegenwacht service
 • Ongevallen inzittenden verzekering
 • Afleveren/ophalen vakantie adres
 • Allrisk verzekerd
 • Geen toeslag voor de tweede bestuurder

Zijn er nog aanvullende voorwaarden?

 • Transfer airport helaas niet meer mogelijk.
 • Wij kunnen eventueel wel een taxi aanbevelen.
 • Onze borg: Nafl. 750,00 of USD 430,00 of Euro 400,00

Wij maken graag een passende aanbieding, deze zal volledig worden afgestemd op uw reis en wensen. Heeft u nog vragen of het huren van een auto bel ons dan gratis op met ons Nederlandse nummer.


Voordelig een huurauto in Curacao?

Bij Just4you car rental kunt u voordelig een auto huren. Wij zijn al jaren woonachtig op Curacao en hebben inmiddels een behoorlijke trouwe groep huurders kunnen opbouwen. Wees dus altijd vroeg met het aanvragen van een offerte of reserveren van een auto. Met name in de drukke periodes zoals de zomervakantie en kerstvakantie zitten wij snel vol.

Tarieven huurauto Curacao.

De auto specialist van Curacao is Just4You car rental!  Wilt u een goede auto en hier geen omkijken meer naar hebben? Dan zit u bij ons goed! Na aankomst neemt Just4You car rental al uw zorgen uit handen. Van te voren wordt alles duidelijk aangegeven en zullen er dus geen discussies zijn bij het ophalen van de auto over de verzekeringen of extra kosten. Zo komt u dus niet voor verrassingen te staan! Hierdoor kun u lekker genieten en rondtoeren over het mooie eiland Curacao.

Voordelen Just4you car rental

U zit goed bij Just4you car rental voor het huren van een auto! Geen verrassingen bij het ophalen van de auto. Met het hele gezin lekker genieten van het mooie Dushi Korsou?  Bijvoorbeeld de Kia Carens een 7 – zitter: perfect voor het hele gezin! Of liever een kleine auto? Volop keuze bij Just4You car rental. Bijvoorbeeld: Hyundai i10 of een Kia Picanto. Wij zorgen graag voor een passende auto voor u!

Bij Just4You autoverhuur bent u goed verzekerd!

Betrouwbaarheid en veiligheid staat bij ons op nummer 1. Wij kiezen voor de beste auto’s en beste verzekeringen ! Al onze huurovereenkomsten zijn om die reden inclusief allrisk verzekering, 24/7 wegenwachtservice en een ongevallen inzittendenverzekering alsmede gratis vervangend vervoer.