Curacao Tips

Curacao Tips – Voor uw vakantie!

Just4you is al jaren actief als Autoverhuurbedrijf op Curacao en daarmee helpen wij u graag op weg. Letterlijk en figuurlijk, want naast onze Huurauto’s informeren wij u graag met betrekking tot uw vakantie, verblijf en/of het boeken van de leukste excursies op het eiland.

Wat u moet weten over het huren van een auto op Curacao

Een auto huren op Curacao is een keuze die veel vakantiegangers maken. Natuurlijk om de mooie bezienswaardigheden te kunnen zien op Curacao. Zonder een huurauto kunt u op Curacao ook moeilijk uw boodschappen doen. Het is u dus zeker aangeraden om een auto te huren.

Waar moet u op letten tijdens het auto rijden op Curacao?

Wanneer u met uw huurauto op de weg rijdt is het noodzakelijk extra goed op te letten. De wegen op Curacao zijn niet te vergelijken met de wegen in Nederland.

  1. Verkeer van rechts heeft geen voorrang op Curacao.
  2. Er wordt vaak door rood licht gereden.
  3. Op rotondes heeft u niet altijd voorrang, let dus goed op de borden!
  4. Wanneer het regent dient u extra afstand te houden.
    > Door de olie worden de wegen namelijk glad. Spekglad!

Vakantie vieren op Curacao; onze tips!

Onder de Nederlanders wordt Curacao steeds bekender, met dagelijkse vluchten van Arke en KLM en ook Air Berlin welke 2x per week vliegt is een ticket  niet duur. Curacao is naast een perfect eiland voor zon-zee-strand ook een heel actief eiland; denk en doe eens de Christoffelberg, Westpunt, Rondje door Punda en zo zijn er nog veel meer leuke actieve excursies.

Een handige Roadmap van Curacao.

Wij hebben een handige link naar een volwaardige roadmap, zo kunt u thuis al voorbereidt op vakantie gaan! Klik hier voor een duidelijke routemap van Curacao.

Ook leuk; Stage lopen op Curacao? 

Als je op Curacao stage wilt lopen heb je natuurlijk een auto nodig voor langere termijn. Wellicht ook huisvesting en documentatie. Voor extra informatie over het huren van een auto voor je stageperiode kijk dan eens op de website van: www.stageautoverhuurcuracao.com