Curaçao Video’s

Leuke video’s over het leven en reizen op Curacao.

Altijd al een kijkje willen nemen op Curacao? Wij hebben een handig YouTube kanaal waarop wij leuke video’s delen. Van het rondrijden in een auto door Otrobanda, een Drone vlucht over Jan Thiel tot een bezoekje aan de Aloë Vera Plantage….. Huur een Auto op Curacao, rijd lekker rond en geniet van het Caribische leven! Bekijk onze Curacao Video!

 

Lekker rondrijden met je auto in Punda en Otrobanda! Neem een kijkje door het raam van een van onze auto’s.

 

Yes er zijn Flamingo’s op Curacao. Vaak bij Bullenbaai of de Flamingo Area op de weg naar Willywood. (Willibrordus Curacao). Op deze video moet je heel goed kijken dan zie je ze!

 

Aan de kant van Jan Thiel vinden jullie het Spaanse water, heerlijk een dagje varen. Bij het Spaanse water pak je bijvoorbeeld de boot naar Klein Curacao! Je kunt er ook suppen, een jetski huren of lekker relaxen met een kano….

 

Een echte Caribbean Sunset meemaken? Ga dan naar Jan Thiel en Zest beachgrill….. Lekker eten van de BBQ op het strand terwijl je samen kijkt naar het wegzakken van de zon!

 

Op Oostpunt zijn allemaal traditionele toeristische attracties te vinden.  De Struisvogel Farm voor een ritje op een struisvogel, of de Aloë Vera plantage….

 

Wat is het toch heerlijk op een van de vele unieke stranden! Er is er voor elke dag van uw vakantie wel een andere te vinden…. Bijna te veel aanbod en keus! Wat zijn onze favoriete stranden op Curacao? Grote Knip…. Lagun…. Tsja eigenlijk allemaal!